Przepis i sposób przygotowania na: Baranek Wielkanocny z baziami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baranek Wielkanocny z baziami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-wielkanocny-z-baziami1-2.jpg)
![Krok 2 - Baranek Wielkanocny z baziami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-wielkanocny-z-baziami2-2.jpg)
![Krok 3 - Baranek Wielkanocny z baziami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-wielkanocny-z-baziami3-2.jpg)
![Krok 4 - Baranek Wielkanocny z baziami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-wielkanocny-z-baziami0-2.jpg)
margaryna | 55 g |
mąka | 3/4 szklanki |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 6 łyżeczek |
jajko | 1 sztuka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1/2 łyzeczki |
sól | szczypta |
aromat rumowy | 1 opakowanie |
pisaki spożywcze | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: