Przepis i sposób przygotowania na: Bardzo pikantna pomidorowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bardzo pikantna pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-pikantna-pomidorowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Bardzo pikantna pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-pikantna-pomidorowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Bardzo pikantna pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-pikantna-pomidorowa0-2.jpg)
pomidory bez skóry | 1 puszka |
koncentrat pomidorowy | 3 łyzka |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
pieprz | |
tabasco | 1/2 łyżeczki |
suszona papryczka łagodna | 1 szt |
sól | |
olej | 1 łyzka |
Kukurydza z Puszki | 2 łyżki |
zielona pietruszka | |
suszona chili piri piri | 1 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | |
ser feta | 50 g |
paluszki chlebowe | |
rosół | 1/2 litra |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: