Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz biały
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz biały foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy24-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz biały foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy23-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz biały foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy25-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz biały foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy26-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz biały foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy27-2.jpg)
![Krok 6 - Barszcz biały foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy28-2.jpg)
zakwas | na barszcz biały 3 butelki |
kiełbasa biała | 7 szt |
olej do smażenia | 20 g |
kiełbasa podwawelska | 4 szt |
jajko | 6 szt |
majeranek | 1 opakowanie |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziemniaki | 8 szt |
woda zimna | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: