Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz biały na gotowym zakwasie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz biały na gotowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy-na-gotowym-zakwasie1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz biały na gotowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy-na-gotowym-zakwasie2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz biały na gotowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-bialy-na-gotowym-zakwasie0-2.jpg)
woda | 1 litr |
boczek wędzony | 25 dag |
biała kiełbasa | 2 pętka |
czosnek | 2 ząbki |
zakwas | 1 szklanka |
marchewka | 1/2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
majeranek | 2 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
olej do smażenia | 1 łyżka |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: