Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Pieczone pierogi z wołowiną i dynią, odc. 11
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VI: Pieczone pierogi z wołowiną i dynią, odc. 11 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-pieczone-pierogi-z-wolowina-i-dynia-odc.-111-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VI: Pieczone pierogi z wołowiną i dynią, odc. 11 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-pieczone-pierogi-z-wolowina-i-dynia-odc.-112-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VI: Pieczone pierogi z wołowiną i dynią, odc. 11 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-pieczone-pierogi-z-wolowina-i-dynia-odc.-113-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VI: Pieczone pierogi z wołowiną i dynią, odc. 11 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-pieczone-pierogi-z-wolowina-i-dynia-odc.-114-2.jpg)
mąka pszenna | 300 g |
masło | 200 g |
twaróg | 250 g |
jajko | 1 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
mięso mielone wołowe | 400 g |
cebula | 2 |
dynia | 400 g |
jarmuż | 2 garście |
żurawina suszona | 60 g |
miód | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
chrzan tarty | |
Musztarda francuska Prymat | |
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat | |
pieprz | |
szczypiorek | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: