Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony101-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony102-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony100-2.jpg)
wędzonka | 2 l |
buraczki konserwowe | 1 słoik |
buraczki cwikłowe | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
barszcz czerwony | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: