Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony na domowym zakwasie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony na domowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-domowym-zakwasie1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony na domowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-domowym-zakwasie2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony na domowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-domowym-zakwasie3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony na domowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-domowym-zakwasie4-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz czerwony na domowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-domowym-zakwasie5-2.jpg)
![Krok 6 - Barszcz czerwony na domowym zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-domowym-zakwasie6-2.jpg)
buraki czerwone | 1 kg |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
pieprz | czarny 6 szt |
czosnek ząbki | 4 szt |
sól | 2 łyżki |
woda letnia | 2 l |
włoszczyzna | 1 szt |
woda | 2 l |
grzyby suszone | 100 g |
woda | 1 l |
Majeranek suszony Prymat | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: