Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z fasolką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony z fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-fasolka1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony z fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-fasolka2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony z fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-fasolka3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony z fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-fasolka4-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz czerwony z fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-fasolka0-2.jpg)
rosół drobiowy | 2 litry |
marchewki | 2 duże sztuki |
pietruszka korzeń | 1 sztuka |
por | 1/2 małej sztuki |
buraczki cwikłowe | 70-80 dkg |
ziemniaki | 60 dkg |
fasolka biała konserwowa | 1 puszka |
ocet | 1 łyżka |
cukier | 2 łyżki |
pieprz do smaku | |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: