Składniki:
bulion na żeberkach | 2 kostki |
cebula | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
smietana 18% | 100 ml |
ocet | |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
grzyby suszone | 20 g |
bulion na żeberkach | 2 kostki |
cebula | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
smietana 18% | 100 ml |
ocet | |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
grzyby suszone | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: