Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz ukraiński
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz ukraiński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-ukrainski1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz ukraiński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-ukrainski2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz ukraiński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-ukrainski3-2.jpg)
kości wieprzowe | 50 dag |
buraki | 5 szt |
kapusta włoska | 1/4szt |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
ziemniaki | 4 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 2 szt |
fasola biała | puszka |
olej | 2 łyżki |
ocet | 1 łyzka |
cukier | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 4 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 kulek |
ziele angielskie | 5 kulek |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 4 łyżeczki |
śmietana | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: