Składniki:
woda | 2 l |
fasola czerwona | 1 szklanka |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuka |
burak | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
natka pietruszki | |
koperek | |
cielęcina | 1/2 z kością |
woda | 2 l |
fasola czerwona | 1 szklanka |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuka |
burak | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
natka pietruszki | |
koperek | |
cielęcina | 1/2 z kością |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: