Składniki:
wywar z ryb | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
buraki | 600 g |
grzyby suszone | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
kapusta kiszona | 250 g |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
wywar z ryb | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
buraki | 600 g |
grzyby suszone | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
kapusta kiszona | 250 g |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: