Przepis i sposób przygotowania na: Baton wieprzowy z galaretką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baton wieprzowy z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baton-wieprzowy-z-galaretka1-2.jpg)
![Krok 2 - Baton wieprzowy z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baton-wieprzowy-z-galaretka3-2.jpg)
![Krok 3 - Baton wieprzowy z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baton-wieprzowy-z-galaretka2-2.jpg)
![Krok 4 - Baton wieprzowy z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baton-wieprzowy-z-galaretka0-2.jpg)
mięso mielone | 30 dag |
jajko | 1 szt |
kasza manna | 3 łyżki |
marchewka | 1 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
pieprz czarny | |
marchewka gotowana | |
groszek konserwowy | |
natka pietruszki | |
galaretka | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: