Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki bananowe
Kroki postępowania
Nakłuwamy widelcem i pieczemy około 12 minut w 180 stopniach.
![Krok 1 - Batoniki bananowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-bananowe3-2.jpg)
![Krok 2 - Batoniki bananowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-bananowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Batoniki bananowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-bananowe1-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - Batoniki bananowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-bananowe0-2.jpg)
banan | 2 szt |
gorzka czekolada | 50 g |
mleko | 2 łyzka |
masło | 1 łyżeczka |
Ciasto: | |
mąka | 180 g |
margaryna | 100 g |
cukier puder | 3 łyżki |
jajko | 1 szt |
wiórki kokosowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: