Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki energetyczne
Kroki postępowania
PRZYGOTOWANIE:
Orzechy włoskie i rodzynki siekamy na mniejsze kawałki, a następnie przekładamy do miski wraz z pozostałymi suchymi składnikami: płatkami owsianymi, ziarnami słonecznika i granulowanymi otrębami żurawinowymi. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
![Krok 1 - Batoniki energetyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-energetyczne1-2.jpg)
![Krok 2 - Batoniki energetyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-energetyczne2-2.jpg)
![Krok 3 - Batoniki energetyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-energetyczne3-2.jpg)
Możemy wycinać dowolne kształty - typowe prostokątne batony albo mniejsze kwadratowe porcje złożone z dwóch części.
Życzę smacznego! :)
![Krok 4 - Batoniki energetyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-energetyczne4-2.jpg)