Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki owsiane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Batoniki owsiane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-owsiane1-2.jpg)
![Krok 2 - Batoniki owsiane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-owsiane2-2.jpg)
![Krok 3 - Batoniki owsiane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-owsiane3-2.jpg)
![Krok 4 - Batoniki owsiane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-owsiane4-2.jpg)
![Krok 5 - Batoniki owsiane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-owsiane5-2.jpg)
![Krok 6 - Batoniki owsiane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-owsiane6-2.jpg)
mleko skondensowane | 1 puszka |
płatki owsiane | 250 gram |
masło | 50 gram |
wiórki kokosowe | 1/2 szklanki |
żurawina suszona | 1 szklanka |
pestki dyni | 1/2 szklanki |
pestki słonecznika | 1/2 szklanki |
orzechy włoskie | 3/4 szklanki |
orzechy laskowe | 3/4 szklanki |
siemię lniane | 2 łyżki |
sezam | 2 łyżki |
ekstrakt waniliowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: