Składniki:
oliwa | 6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
sos | |
prawdziwki | garść |
czosnek posiekany | 1 ząbek |
wino białe | 50 ml |
pasta truflowa | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
bulion | 100 mięsny |
polędwica wołowa | 2 befsztyk |
oliwa | 6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
sos | |
prawdziwki | garść |
czosnek posiekany | 1 ząbek |
wino białe | 50 ml |
pasta truflowa | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
bulion | 100 mięsny |
polędwica wołowa | 2 befsztyk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: