Przepis i sposób przygotowania na: Beziki cytrynowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Beziki cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/beziki-cytrynowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Beziki cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/beziki-cytrynowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Beziki cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/beziki-cytrynowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Beziki cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/beziki-cytrynowe4-2.jpg)
Ostudzić przed podaniem.
![Krok 5 - Beziki cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/beziki-cytrynowe5-2.jpg)
białka jaj | 4 duże |
cukier drobny | 250 ml |
sok z cytryny | średnia szt. |
skórka z cytryny | lub aromat |
skrobia kukurydziana | 2 łyżeczki |
sól | duża szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: