Przepis i sposób przygotowania na: Bezowe korony z kremem cytrynowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bezowe korony z kremem cytrynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowe-korony-z-kremem-cytrynowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Bezowe korony z kremem cytrynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowe-korony-z-kremem-cytrynowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Bezowe korony z kremem cytrynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowe-korony-z-kremem-cytrynowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Bezowe korony z kremem cytrynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowe-korony-z-kremem-cytrynowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Bezowe korony z kremem cytrynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowe-korony-z-kremem-cytrynowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Bezowe korony z kremem cytrynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowe-korony-z-kremem-cytrynowym6-2.jpg)
białko | 3 szt |
cukier drobny | 125 g |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1/2 łyżeczki |
śmietana kremówka | 200 ml |
żółtko jajek | |
jajko | 1 szt |
masło | 50 g |
cukier | 1/3 szkl |
sok z cytryny | 1/4 szkl |
skórka z cytryny | 1/2 szt |
wiśnie z alkoholu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: