Przepis i sposób przygotowania na: Biały blok z wiórkami, likierem kokosowym i bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biały blok z wiórkami, likierem kokosowym i bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialy-blok-z-wiorkami-likierem-kokosowym-i-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Biały blok z wiórkami, likierem kokosowym i bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialy-blok-z-wiorkami-likierem-kokosowym-i-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Biały blok z wiórkami, likierem kokosowym i bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialy-blok-z-wiorkami-likierem-kokosowym-i-bakaliami3-2.jpg)
mleko w proszku | 400 g (odtłuszczone) |
mieszanka keksowa | 200 g |
cukier | 1 szklanka |
płatki migdałowe | 100 g |
wiórki kokosowe | 3 łyżki |
likier kokosowy | 1/4 szklanki |
rodzynki | 3 łyżki |
mleko 3,2% | 1/2 szklanki |
masło | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: