Składniki:
ciasto francuskie | 30 dag |
budyń waniliowy | 2 |
cukier | 3 łyżki |
mleko | 4 szklanki |
masło cytrynowe | 200 g |
sok z cytryny | 150 ml |
olej roślinny | |
cukier puder | 12 łyżek |
woda | 2 łyżki |
ciasto francuskie | 30 dag |
budyń waniliowy | 2 |
cukier | 3 łyżki |
mleko | 4 szklanki |
masło cytrynowe | 200 g |
sok z cytryny | 150 ml |
olej roślinny | |
cukier puder | 12 łyżek |
woda | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: