Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos31-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos32-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos33-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos34-2.jpg)
kapusta kiszona | 2 kg |
żeberka wieprzowe | 1 kg |
kiełbasa śląska | 1/2 kg |
cebula biała | 1 szt. |
powidła śliwkowe | 250 gram |
śliwki suszone | 100 g |
wino czerwone wytrawne | 1 lampka |
grzyby suszone | 100 g |
sól do smaku | |
Majeranek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: