Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z suszoną śliwką i malinami.*.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony z suszoną śliwką i malinami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-suszona-sliwka-i-malinami..1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony z suszoną śliwką i malinami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-suszona-sliwka-i-malinami..2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony z suszoną śliwką i malinami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-suszona-sliwka-i-malinami..3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony z suszoną śliwką i malinami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-suszona-sliwka-i-malinami..4-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz czerwony z suszoną śliwką i malinami.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-z-suszona-sliwka-i-malinami..5-2.jpg)
buraki | 1 kg |
woda | 1,5 l |
mięso z kością | 20 dag (np. szponder) |
włoszczyzna | 1 pęczek |
grzyby suszone | 50 g |
śliwki suszone | 100 g |
maliny mrożone | 200 g |
cebula czerwona | 1 szt. |
cukier | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
koncentrat barszczu czerwonego | 100 ml (opcjonalnie) |
majeranek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: