Przepis i sposób przygotowania na: Bigos cygański
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos cygański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-cyganski1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos cygański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-cyganski2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos cygański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-cyganski3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos cygański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-cyganski4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos cygański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-cyganski5-2.jpg)
kapusta biała | 1 główka |
papryka czerwona | 3 sztuki |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
koperek | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
żeberka wieprzowe | 2 sztuki |
sól | 3/4 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: