Przepis i sposób przygotowania na: Bigos Eli z dynią i podgrzybkami
przygotowanie składników
przygotowanie grzybów
przygotowanie bigosu
Smacznego!
łopatka wieprzowa | 130 dag |
kiełbasa śląska | 130 dag |
boczek wędzony | 70 dag |
kapusta biała | 2 główki |
dynia | 1 kg |
duże cebule | 6 szt. |
czosnek | 1 główka |
podgrzybki | 80 dag |
masło 82% | 1 duża łyż. |
olej rzepakowy | 6 dużych łyż. |
przyprawa do gyrosa | 2 duże łyż. |
Ziele angielskie całe Prymat | 16 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 8 szt. |
sól | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: