Przepis i sposób przygotowania na: bigos oszczędny
Kroki postępowania
![Krok 1 - bigos oszczędny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-oszczedny1-2.jpg)
![Krok 2 - bigos oszczędny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-oszczedny2-2.jpg)
![Krok 3 - bigos oszczędny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-oszczedny3-2.jpg)
![Krok 4 - bigos oszczędny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-oszczedny0-2.jpg)
kapusta kiszona | 3 kg |
żeberka wędzone | 70 dkg |
kiełbasa podwawelska | 1 kg |
mięso resztki | 0,5 kg |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
przecier pomidorowy | 1 słoik |
dżem malinowy | 1 słoiczek |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: