Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kapusty pekińskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-pekinskiej2-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-pekinskiej3-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-pekinskiej4-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-pekinskiej5-2.jpg)
kapusta pekińska | 1 duża |
por | 1/2 mniejszego |
cebula | 1 |
kiełbasa | 350 gram |
ketchup łagodny | 1 łyżka |
oliwa | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: