Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z szybkowara
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara5-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara6-2.jpg)
Podawać z pieczywem. Smacznego;))
![Krok 7 - Bigos z szybkowara foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-szybkowara7-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
kapusta biała | 0,5 kg |
karkówka | 1 kg |
boczek wędzony | 0,5 kg |
cebula | 3 szt |
grzyby suszone | 3 garści |
pieprz | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
kminek | 2 łyżki |
smalec | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: