Przepis i sposób przygotowania na: Biksemad
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biksemad foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biksemad0-2.jpg)
![Krok 2 - Biksemad foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biksemad1-2.jpg)
![Krok 3 - Biksemad foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biksemad2-2.jpg)
Na drugiej patelni rozgrzej odrobinę oliwy i usmaż jajka sadzone.
Biksemad podawaj z sadzonymi jajkami.
![Krok 4 - Biksemad foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biksemad3-2.jpg)
mięso gotowane | 500 g |
ziemniaki ugotowane | 1 kg |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
jajko | 3-4 szt |
oliwa | |
majeranek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: