Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt przekładany musem jabłkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt przekładany musem jabłkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-musem-jablkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt przekładany musem jabłkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-musem-jablkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt przekładany musem jabłkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-musem-jablkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt przekładany musem jabłkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-musem-jablkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Biszkopt przekładany musem jabłkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-musem-jablkowym0-2.jpg)
jabłka | 1 kg |
galaretka agrestowa | 2 op |
jajko | 6 szt |
cukier | 1 kopiasta szkl |
mąka tortowa | 2 szkl |
olej | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżka |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: