Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z masą budyniową i brzoskwiniami
Kroki postępowania
Ciągle miksując dodać żółtka.Przesianą mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia ,dodać do masy ręcznie mieszając.Gotową masę wylać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
Włozyć do piekarnika i nastawic na 180 C,piec na złoty kolor ,około 30 minut.
![Krok 1 - Biszkopt z masą budyniową i brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-masa-budyniowa-i-brzoskwiniami1-2.jpg)
Miękkie masło utrzeć ,dodając porcjami zimny budyń.Masa ma być jednolita.
![Krok 2 - Biszkopt z masą budyniową i brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-masa-budyniowa-i-brzoskwiniami2-2.jpg)
Następnie wyłożyć plastry brzoskwini.
![Krok 3 - Biszkopt z masą budyniową i brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-masa-budyniowa-i-brzoskwiniami3-2.jpg)
Gdy zacznie tężeć wylać delikatnie na wierzch ciasta.
Ciasto na godzinkę włożyć do lodówki.
![Krok 4 - Biszkopt z masą budyniową i brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-masa-budyniowa-i-brzoskwiniami4-2.jpg)