Przepis i sposób przygotowania na: biszkopty z maślanką galaretkową i truskawkami...
galaretkę cytrynową rozpuścić w 150 ml gorącej wody, ostudzić i wlać do 300 ml zimnej maślanki zmiksowanej z kilkoma truskawkami i wylać na biszkopty, schować do lodówki do stężenia
następnie poukładać biszkopty, galaretkę truskawkową rozpuścić w 150 ml gorącej wody i wlać do 300 ml zimnej maślanki zmiksowanej z kilkoma truskawkami, schować do lodówki do stężenia
następnie poukładać biszkopty, połówki truskawek i dać tężejącą galaretkę brzoskwiniową rozpuszczoną w 400 ml gorącej wody i do lodówki do stężenia
następnie dać tężejącą galaretkę pomarańczową rozpuszczoną w 400 ml gorącej wody wody i do lodówki do stężenia
kilka truskawek zmiksować i polać do smaku porcję deseru................SMACZNEGO!!!