Przepis i sposób przygotowania na: Bitki schabowe z duszonymi pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki schabowe z duszonymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-z-duszonymi-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki schabowe z duszonymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-z-duszonymi-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki schabowe z duszonymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-z-duszonymi-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki schabowe z duszonymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-z-duszonymi-pieczarkami4-2.jpg)
schab bez kości | 4 cienkie plastry |
pieczarki | 250 g |
olej rzepakowy | |
masło klarowane | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: