Przepis i sposób przygotowania na: Błękitny torcik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Błękitny torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blekitny-torcik1-2.jpg)
![Krok 2 - Błękitny torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blekitny-torcik2-2.jpg)
![Krok 3 - Błękitny torcik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blekitny-torcik0-2.jpg)
jaja | 6 szt |
cukier | 125 gram |
mąka tortowa | 125 gram |
mąka tortowa | 125 gram |
margaryna | 30 gram |
śmietana 30% | 400 gram |
galaretka niebieska | 1 szt |
mus jabłkowy | 720 gram |
truskawki świeże | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: