Przepis i sposób przygotowania na: Boczek do pieczywa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczek do pieczywa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-do-pieczywa1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczek do pieczywa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-do-pieczywa2-2.jpg)
![Krok 3 - Boczek do pieczywa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-do-pieczywa3-2.jpg)
![Krok 4 - Boczek do pieczywa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-do-pieczywa4-2.jpg)
![Krok 5 - Boczek do pieczywa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-do-pieczywa5-2.jpg)
boczek surowy | 1,5 kg |
czosnek | 4 ząbki |
olej | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżki |
pieprz | 1 szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
rękaw do pieczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: