Składniki:
soser | 1 łyżka |
Marynata do mięs pikantna Prymat | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 25 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
margaryna | 1/6 kostki |
sól | do smaku |
sałata | 10 liści |
boczek | 500 g |
kurki | 25 dag |
soser | 1 łyżka |
Marynata do mięs pikantna Prymat | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 25 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
margaryna | 1/6 kostki |
sól | do smaku |
sałata | 10 liści |
boczek | 500 g |
kurki | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: