Przepis i sposób przygotowania na: boczek i pieczeń marynowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - boczek i pieczeń marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-i-pieczen-marynowane3-2.jpg)
![Krok 2 - boczek i pieczeń marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-i-pieczen-marynowane1-2.jpg)
![Krok 3 - boczek i pieczeń marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-i-pieczen-marynowane2-2.jpg)
![Krok 4 - boczek i pieczeń marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-i-pieczen-marynowane0-2.jpg)
boczek | 2 kg |
szynka wieprzowa | 2 kg |
marynata | |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
czosnek | 5 ząbków |
cukier | 1 łyżeczka |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3 łyżki |
sól | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżka |
woda | 2,5 litra |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 2 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: