Przepis i sposób przygotowania na: Borek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek1-2.jpg)
![Krok 2 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek2-2.jpg)
![Krok 3 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek3-2.jpg)
![Krok 4 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek4-2.jpg)
Ułożyć pierwszy płat ciasta w wysmarowanym naczyniu do pieczenia. Z następnym postąpić tak samo.
![Krok 5 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek5-2.jpg)
![Krok 6 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek6-2.jpg)
Piec w temperaturze 180 stopni około 35 minut. SMACZNEGO!!!!!
![Krok 7 - Borek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borek7-2.jpg)
ciasto filo | 1 opakowanie |
mięso mielone | 40 dkg |
marchew | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
papryka czerwona | 3 łyżki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
parmezan starty | 4 łyżki |
sól i pieprz |
jajko | 2 sztuki |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: