Przepis i sposób przygotowania na: Borówki z truskawkami zatopione w bezie, czyli smaczne ciasto na majówkę :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
margaryna | 220 g |
cukier puder | 3 łyżki |
żółtko jajek | 3 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
białko | 5 szt |
cukier drobny | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 2 szt |
olej | 1/2 szklanki |
truskawki świeże | 200 g |
borówka amerykańska | 125 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: