Przepis i sposób przygotowania na: Brszcz czerwony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Brszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brszcz-czerwony5-2.jpg)
![Krok 2 - Brszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brszcz-czerwony4-2.jpg)
![Krok 3 - Brszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brszcz-czerwony3-2.jpg)
![Krok 4 - Brszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brszcz-czerwony2-2.jpg)
![Krok 5 - Brszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brszcz-czerwony1-2.jpg)
![Krok 6 - Brszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brszcz-czerwony0-2.jpg)
buraki czerwone | 1 sztuka |
ziemniaki | 3 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
majranek | 1 łyżka |
cebula biała | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 100 g |
śmietana 12% | 250 ml |
bulion | 1 kostka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuk |
Ziele angielskie całe Prymat | 7 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: