Przepis i sposób przygotowania na: Brukselka w zalewie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Brukselka w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brukselka-w-zalewie1-2.jpg)
![Krok 2 - Brukselka w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brukselka-w-zalewie2-2.jpg)
![Krok 3 - Brukselka w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brukselka-w-zalewie3-2.jpg)
brukselka | 1,2 kg |
czosnek | 4 ząbki |
woda | 3 szklanki |
ocet winny | 0,75 szklanki |
sól | 1 łyżka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 8 ziaren |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: