Przepis i sposób przygotowania na: Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-ryzowy-kakaowo-migdalowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-ryzowy-kakaowo-migdalowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-ryzowy-kakaowo-migdalowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-ryzowy-kakaowo-migdalowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-ryzowy-kakaowo-migdalowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Budyń ryżowy kakaowo-migdałowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-ryzowy-kakaowo-migdalowy6-2.jpg)
mleko 3,2% | 1 litr |
cukier waniliowy | 2-3 łyżki |
cukier kryształ | do smaku |
sól | 1/2 łyżeczki |
masło | 2-3 łyżki |
kakao | 2-3 łyżki |
migdały | mielone 3 łyżki |
ryż do risotto | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: