Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z jabłkami i bitą śmietaną
Kroki postępowania
Z cytryny wycisnąć sok.
![Krok 1 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana1-2.jpg)
![Krok 2 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 4 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana4-2.jpg)
![Krok 5 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana5-2.jpg)
![Krok 6 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana6-2.jpg)
![Krok 7 - Budyń z jabłkami i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-z-jablkami-i-bita-smietana7-2.jpg)
jabłka | 3 sztuki |
cytryna | 1/2 sztuki |
cukier | 3 łyżki |
mleko | 1/2 l |
budyń | 1 opakowanie |
śmietana kremówka | 2/3 szklanki |
cukier puder | 1 czubata łyżka |
kolorowa posypka | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: