Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki maślane nacinane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bułeczki maślane nacinane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-maslane-nacinane1-2.jpg)
![Krok 2 - Bułeczki maślane nacinane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-maslane-nacinane2-2.jpg)
![Krok 3 - Bułeczki maślane nacinane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-maslane-nacinane3-2.jpg)
![Krok 4 - Bułeczki maślane nacinane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-maslane-nacinane4-2.jpg)
![Krok 5 - Bułeczki maślane nacinane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-maslane-nacinane5-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 6 - Bułeczki maślane nacinane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-maslane-nacinane6-2.jpg)
mąka pszenna typ 450 | 3 szklanki |
miód | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 1/2 łyżeczki |
drożdże świeże | 20 g |
mleko | 3/4 szklanki |
masło | 100 g |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: