Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki ze szpinakiem i łososiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bułeczki ze szpinakiem i łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-ze-szpinakiem-i-lososiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Bułeczki ze szpinakiem i łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-ze-szpinakiem-i-lososiem2-2.jpg)
Włożyć ciasto do miski, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia.
Szpinak włożyć do garnka i rozmrozić, postawić garnuszek na ogniu i dusić aż odparuje woda, po tym czasie dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, serek oraz sól i pieprz.
![Krok 3 - Bułeczki ze szpinakiem i łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-ze-szpinakiem-i-lososiem3-2.jpg)
Bułeczki kłaść na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszczać i odstawić do wyrośnięcia na 20 minut.
![Krok 4 - Bułeczki ze szpinakiem i łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-ze-szpinakiem-i-lososiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Bułeczki ze szpinakiem i łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-ze-szpinakiem-i-lososiem5-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 6 - Bułeczki ze szpinakiem i łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-ze-szpinakiem-i-lososiem0-2.jpg)