Przepis i sposób przygotowania na: Bułki Jagodzianki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bułki Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-jagodzianki3-2.jpg)
![Krok 2 - Bułki Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-jagodzianki4-2.jpg)
![Krok 3 - Bułki Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-jagodzianki1-2.jpg)
![Krok 4 - Bułki Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-jagodzianki2-2.jpg)
![Krok 5 - Bułki Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-jagodzianki0-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
cukier drobny | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 torebka |
mleko ciepłe | 1 szklanka |
drożdże | 50 gram |
jajko | 4 sztuki |
masło | 125 gram |
jagody | 40 dag |
cukier puder | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: