Składniki:
suszonej żurawiny | 50 g |
dyni ( startej na grubych oczk | 100 g |
mąki pszennej typ 500 | 350 g |
świeżyć drożdży | 30 g |
soli | 1 łyżeczka |
cukru | 1 łyżka |
letniego mleka 3,2% | 100 ml |
letniej wody | 100 ml |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
suszonej żurawiny | 50 g |
dyni ( startej na grubych oczk | 100 g |
mąki pszennej typ 500 | 350 g |
świeżyć drożdży | 30 g |
soli | 1 łyżeczka |
cukru | 1 łyżka |
letniego mleka 3,2% | 100 ml |
letniej wody | 100 ml |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: