Przepis i sposób przygotowania na: Buraczkowe kotleciki z borówką
Na rozgrzanym tłuszczu smażyć kotleciki, aż zbrązowieją.
Podawać z borówką, z chlebem lub ziemniakami posypanymi natką pietruszki.
Smacznego! Karla
mięso mielone | 500 g |
cebula | 1 |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz | do smaku |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
żurawina | |
buraczki konserwowe | 200 wiórki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: