Przepis i sposób przygotowania na: buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów
Kroki postępowania
![Krok 1 - buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowy-puszysty-krem-do-ciast-i-deserow1-2.jpg)
![Krok 2 - buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowy-puszysty-krem-do-ciast-i-deserow2-2.jpg)
![Krok 3 - buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowy-puszysty-krem-do-ciast-i-deserow3-2.jpg)
![Krok 4 - buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowy-puszysty-krem-do-ciast-i-deserow4-2.jpg)
![Krok 5 - buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowy-puszysty-krem-do-ciast-i-deserow5-2.jpg)
![Krok 6 - buraczkowy puszysty krem do ciast i deserów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowy-puszysty-krem-do-ciast-i-deserow0-2.jpg)
Śmietanka śnieżka | 1 sztuka |
mleko | 200 ml |
cukier | 1/3 szklanki |
woda | 1/2 szklanki |
cytryna | 1/2 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
burak ćwikłowy | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: