Przepis i sposób przygotowania na: Buritosy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Buritosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritosy1-2.jpg)
![Krok 2 - Buritosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritosy2-2.jpg)
![Krok 3 - Buritosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritosy3-2.jpg)
![Krok 4 - Buritosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritosy4-2.jpg)
![Krok 5 - Buritosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritosy0-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
mleko | 2,5 szklanki |
woda gazowana | 1,75 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
majeranek | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1/3 łyzeczki |
papryka konserwowa | 1 dyzy sloik |
pieczarki | 1 kg |
cebula | 3 sztuki |
chilli | 1 sztuka |
ser feta | 1 sztuka |
ser żółty | 30 dag |
mięso mielone | 1,2 KG |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
pieprz czarny | do smaku |
sól | do smaku |
czosnek | 3 ząbki |
olej | do smażenia |
fasola | 1 puszka |
ogórki | 1 sloik |
kurkuma | 1 sloik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: